Sinds november 2011 ben ik werkzaam als (interim)-project manager, trainer, coach en adviseur in de sector wonen, zorg en welzijn. Daarvoor heb ik ruim 25 jaar ervaring opgedaan op verschillende (hoger)management en project functies in zorgorganisaties zowel intra-, trans- als extramuraal.  

De overstap naar mijn eigen bureau heb ik gemaakt om de kennis en ervaring, maar ook mijn passie voor de zorg in te zetten. Dit op plaatsen waar behoefte is aan innovatie, verbetering en/of verandering in maatschappelijke- en zorg- organisaties. Het luisteren naar mensen, het analyseren van situaties en deze benaderen met een open vizier kenmerken mijn manier van werken.

Ik werk vanuit recente wetenschappelijk inzichten en zet al mijn creativiteit en mijn kennis van contextueel en relationeel werken in. Maar het meest belangrijke: ik ben betrokken bij mensen. Mensen maken immers de zorg!

Daarnaast ben ik erkend trainer van de methode Familiezorg, relationeel en systemisch werken. Bestuurslid van nieuwe (zorg- en welzijn) concepten, Lééf en SpiritFirst en voorzitter van het bestuur van alumnivereniging De Metropole, HAN Masterprogramma s.

Voor een uitgebreid CV, kijk op mijn linkedin